Web, Android, iOS

Mission Atlantis.

Klant

Mission Atlantis is een eigen initiatief van G-flux dat voortgevloeid is uit het Bike to the Moon-project.
Met dit project worden werknemers aangezet tot meer bewegen. Elke actieve vorm van beweging telt: wandelen, lopen, fietsen naar het werk maar ook sportactiviteiten zoals zwemmen of voetballen. Werknemers die vaak bewegen zijn gezonder, fitter en gelukkiger. Dit is niet alleen positief voor de werknemer maar ook voor de werkgever. Deze ziet onder andere een verlaging in kosten ten gevolge van ziekteverzuim en geniet daarenboven van de verhoogde productiviteit van zijn/haar werknemers.

Taakbeschrijving

Mission Atlantis bestaat uit een Android smartphone applicatie waarin nieuwe bewegingsactiviteiten op een eenvoudige manier toegevoegd kunnen worden. De applicatie stimuleert de werknemers om individueel of met hun team wekelijkse doelen te verwezelijken. Het hele bedrijf krijgt op regelmatige basis ook een bedrijfsmissie om de teamspirit binnen het bedrijf te bevorderen.
Naast de smartphone applicatie omvat Mission Atlantis ook een website met uitgebreidere functionaliteit zoals statistieken. Daarnaast konden werknemers zonder smartphone op deze website terecht om hun activiteiten toe te voegen.

Showcase